Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

SKÖTSELRÅD FÖR SMYCKEN I SILVER MED STENAR OCH KRISTALLER

För att ditt smycke ska hålla sig fint och helt så länge som möjligt är det viktigt att ta hand om det. Här är våra skötselråd för smycken med kristaller. 

Var rädd om ditt smycke och ta av dig det när du duschar, sover och tränar så att det håller sig fint länge. Vissa kristaller är känsligare mot vatten, så det bästa är att alltid hålla sina smycken torra. Ta på dig dina smycken efter att parfym, hud -och hårprodukter torkat in, så det inte kommer i kontakt med dina smycken.

ARMBAND / HALSBAND MED ELASTISK TRÅD

Armband och halsband med elastisk tråd är ett populärt och enkelt smycke. Elastiska trådar finns i olika kvalitéer och tjocklekar. Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs. Den elastiska tråden tål inte vatten, stark kyla eller värme. Vi rekommendera att ta av armbandet / halsbandet när du sover, tränar eller duschar och badar.

STERLING SILVER 925

Sterling Silver är en av de mest använda metallerna i världen. Silversmycken är hållbara men allt silver mörknar med tiden. Silver reagerar på svavelväte och syre som bland annat finns på huden, i olika tyger, parfym och i vissa hudkrämer. Metaller som silver rostar inte men de kan snabbare få en mörkare ton om man ofta utsätter dem för vatten.

Man kan rengöra sina sterling silver smycken med milt diskmedel och ljummet vatten. Efter rengöring torka silversmyckena varsamt med en bomullstrasa och använd en silverputsduk för att få upp glansen.

GULDPLÄTERING ÖVER STERLING SILVER 925

Smycken med guldplätering över Sterling Silver 925 är ett hållbart smycken men ska undvikas att bära när du duschar, tränar eller badar. Ta på dig dina smycken efter att parfym, hud -och hårprodukter torkat in, så det inte kommer i kontakt med dina smycken.