Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Månadssten

Vilken är min Månadssten?

Vad är en månadssten?

Månadsstenar är ädelstenar och kristaller som är förknippade med varje månad i året och anses ha olika egenskaper och betydelser. Dessa stenar har traditionellt setts som lycka-bringande och har även använts som smycken för att representera ens födelsedatum eller månad. Varje månadssten har en specifik färg och innebär olika betydelser och egenskaper. 

Att välja en månadssten som passar en själv eller någon annan kan vara en personlig och meningsfull gåva. Det kan vara en fin present till någon som fyller år eller en speciell händelse. Månadsstenar är en vacker och unik symbol.

 

Vilken är min månadssten? Här kan du hitta din månadssten! 

 

Januari Månadssten - Granat 

Granat är en kristall som står för kärlek, passion och kraft. Den hjälper dig att våga göra det du vill och tro på dig själv. Det är en bra kristall att ha när du vill attrahera in en partner eller något du längre drömt om.

Granat Kristaller

Februari Månadssten - Ametist 

Ametist är en av de mest populära kristallerna. Den är känd för sin underbara lila färg och sina lugnande och avslappnade egenskaper. Ametist är en fin kristall att meditera med och komma ner i varv. 

Ametist Kristaller

Mars Månadssten - Akvamarin  / Alternativ Röd Jaspis

Akvamarin är perfekt för dig som behöver mod och självförtroende för att våga göra det du vill. Akvamarinen är en lugnande kristall som kan hjälpa dig att tala din sanning, både att vara sann mot sig själv men även mot andra. 

Röd Jaspis är en kraftfull kristall då den sägs ge styrka, kraft, energi och mod. Den kan hjälpa till att peppa dig, göra att du blir fokuserad och hitta kraft till att våga tro på dig själv. 

Akvamarin Kristaller 

April Månadssten - Diamant / Alternativ Bergkristall 

Bergkristall hjälper dig att få klarhet i dina tankar och skapa en vision för ditt liv. Den hjälper dig att bli medveten och behålla fokus. Det är därför en perfekt kristall att manifestera med och även för att rensa ut gamla energier.

Bergkristall Kristaller

Maj Månadssten - Smaragd / Alternativ Krysopras 

Smaragd är kärlekens och vänskapens sten. Denna kristallen förstärker lojalitet och balans i relationer. En perfekt kristall att manifestera lycka, relationer och skapa nya vänskaper.

Krysopras Kristaller

Juni Månadssten - Månsten 

Månsten är en kristall som kan hjälpa dig att släppa kontrollen, få en nystart och leva i ett flow med universum. Den sänder ut lugnande energier och hjälper dig få balans i livet. 

Månsten Kristaller

Juli Månadssten - Rubin / Alternativ Karneol 

Karneol är en kraftsten som förstärker styrka, motivation och kreativitet. Den ger dig mod att agera mot dina mål och gå vidare på en ny livsväg. Detta är en sten som kan hjälpa till att öka ditt självförtroende och självkänsla.

Karneol Kristaller

Augusti Månadssten - Peridot 

Peridot är en kärleksfull kristall som står för självförtroende, lycka och hälsa. Den kan hjälpa dig att hitta din inre kraft, få balans och harmoni i livet. En kristall för dig som känner att du vill må bättre, hitta dig själv och få mer glädje in i ditt liv.

Peridot Kristaller

September Månadssten - Iolit 

Iolit är en kristall som kan hjälpa dig att hitta ditt verkliga jag, lyssna inåt och lita på din intuition. Den kan hjälpa dig att förbättra din kommunikation med dig själv men även med andra. 

Iolit Kristaller

Oktober Månadssten - Rosenkvarts

Rosenkvarts är kristallen för kärlek, tacksamhet och glädje. Den fantastiska Rosenkvarts kristallen är en riktig feel good kristall som boostar med self-love, lycka och välmående. Rosenkvarts är en underbar kristall att ge bort för att visa tacksamhet till den du bryr dig om. 

Rosenkvarts Kristaller

November Månadssten - Citrin 

Citrin är en kristall som ger framgång, lycka och rikedom. Den stärker din självkänsla, ditt självförtroende och ger motivation. Citrin är perfekt för dig som vill bli mer positiv.

Citrin Kristaller

December Månadssten - Blå Topas

Blå Topas är en kristall som står för kommunikation och visdom. Det är en kristall som kan lindrar rädsla och oro, hjälper dig hitta din makt och egen lycka. 

Topas Kristaller