FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

äkta Kristaller och stenar, trumlade och råa

Skillnaden mellan råa och trumlade kristaller

Vad är egentligen skillnaden mellan en rå och en trumlad kristall?

Råa kristaller är precis som namnet antyder, kristaller i deras naturliga form, precis som de hittas i naturen. Dessa kristaller har inte genomgått någon form av bearbetning eller polering efter att de har brutits från berggrunden. På grund av detta behåller de ofta sina naturliga former och ojämnheter. Råa kristaller är populära bland samlare för deras naturliga utseende och energi.

Trumlade kristaller har genomgått en process av slipning och polering för att ge dem en jämnare och mer polerad yta. Denna process kan utföras för hand eller med maskin och resulterar i kristaller som är mindre skarpa och mer behagliga att hålla i handen. Trumlade kristaller är mjukare och är vanligtvis populära för användning i smyckestillverkning och meditation på grund av deras släta ytor.

Vissa människor föredrar att arbeta med råa kristaller för deras kraftfulla och obehandlade energi, medan andra föredrar den mer jämna energin hos trumlade kristaller. Det är bra att lyssna på din egna intuition när du väljer vilken typ av kristall som passar bäst för dig och dina syften.

Köp trumlade och råa kristaller här

Varukorg