Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Sterling Silver smycken

Så här tar du hand om dina silver smycken!

Så här tar hand om dina sterling silver smycken för att behålla glansen på bästa sätt!

Att ta hand om sina smycken på rätt sätt kan förlänga deras livslängd och hålla dem glänsande och vackra längre. Här är några enkla tips för att bevara glansen på dina favoritaccessoarer:

1. Rengör regelbundet
Regelbunden rengöring är nyckeln till att hålla smycken skinande. Använd en mild tvållösning och en mjuk borste, för att försiktigt skrubba bort smuts och oljor. Skölj noggrant med ljummet vatten och torka med en mjuk trasa.

2. Förvara på rätt sätt
Förvara smycken i separata fack eller påse för att undvika att de repar varandra. Ett smyckeskrin med mjukt foder är idealiskt. Undvik att förvara smycken i badrummet där fukt kan orsaka oxidation och missfärgning.

3. Undvik kemikalier
Håll smycken borta från kemikalier som parfym, hårspray och rengöringsmedel. Ta av dem när du städar, simmar eller använder skönhetsprodukter för att undvika skador och missfärgning.

4. Polera regelbundet
Använd en smyckesputsduk för att polera dina smycken och återställa deras glans. Undvik dock att använda slipande material som kan repa ytan.

5. Ha en rutin
Gör det till en vana att inspektera dina smycken regelbundet för att se om några stenar har lossnat eller om kedjor behöver repareras. Att åtgärda små problem i tid kan förhindra större skador.

Genom att följa dessa enkla steg kan du säkerställa att dina smycken behåller sin skönhet och sitt värde under många år framöver. Ta hand om dina smycken och njut av deras glans varje gång du bär dem!

Köp sterling silver smycken här.