Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Rosenkvarts Kristaller för oktober månad

Oktober Månadssten

Oktober månadssten rosenkvarts

Oktober är en månad fylld av förvandlingar. Löven skiftar färg, luften blir krispig, och naturen förbereder sig för vintervilan. Det är också en månad som förknippas med rosenkvarts, en sten som symboliserar kärlek och harmoni.

Rosenkvarts är en halvädelsten som är känd för sin mjuka, rosa färg. Denna kristall har använts i århundraden i smycken och dekorationer. Rosenkvarts består huvudsakligen av kiseldioxid och får sin färg från spår av titan, järn och mangan. Stenen är rosa och kan vara både genomskinlig och ogenomskinlig.

Rosenkvarts kallas ofta "kärlekens sten" eftersom den står för kärlek och medkänsla. Den sägs öppna hjärtat och stärka känslomässiga band, vilket gör den till en idealisk sten för relationer och självkärlek. Rosenkvarts sägs öka kärleken i alla dess former, vare sig det är romantisk kärlek, vänskap eller självkärlek.

Rosenkvarts kan användas på många olika sätt. Här är några populära användningsområden:

1. Att bära rosenkvarts som halsband, armband eller ringar gör att du kan bära med dig stenens energi hela dagen.
2. Placera rosenkvarts i ditt hem eller på ditt skrivbord för att skapa en atmosfär av kärlek och lugn.
3. Använd rosenkvarts under meditation för att fokusera på självkärlek och inre frid.
4. Rosenkvarts används ofta i kristallhealing för att balansera och öppna hjärtchakrat.

För att hålla din rosenkvarts ren och full av energi är det bra att rengöra och ladda den regelbundet. Här är några tips:

1. Skölj stenen under rinnande vatten eller låt den ligga i en skål med vatten över natten.
2. Placera rosenkvarts i solljus eller månsken för att ladda den med naturlig energi.
3. Håll din rosenkvarts i händerna och sätt intentioner för vad du vill att den ska hjälpa dig med.

Rosenkvarts är en underbar månadssten för oktober. Genom att ha denna kristallen kan vi få in mer kärlek, harmoni och helande i våra liv. Oavsett om du är en kristallentusiast eller bara nyfiken på att utforska deras värld, kan rosenkvarts erbjuda en mjuk, kärleksfull energi som är perfekt för höstmånaderna.

Om du ännu inte har en rosenkvarts är det den perfekta tiden att välkomna denna vackra sten och dess positiva egenskaper.

Köp rosenkvarts kristallen här.