Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Ladda och rena kristaller

Hur renar och laddar jag mina kristaller & stenar?

För att få ut det mesta av dina kristaller och stenar är det bra att rena och ladda dom. Vi rekommenderar att rena dina kristaller när du får hem dom för att själv kunna sätta dina egna intentioner med dina nya kristaller. Här är några tips om hur du kan göra.

Salvia rökelse bunt


Rökelse
Att rena dina kristaller med rökelse är ett bra alternativ eftersom det är en metod som alla kristaller kan tolerera. Du kan använda rökelsepinnar, vit salvia, palo santo eller cederträ.

Tänd din rökelse, blåsa ut lågan och rengör dina kristaller tills du känner att din kristall är ren. Rökelser fungerar också super bra för att rena energin i ditt hem! 

Kristaller
Det finns några kristaller som har en renande energi som kan användas för att rena andra kristaller. Selenit och Bergkristall är två exempel. Placera dina kristaller bredvid en av dessa och dina kristaller kommer att rengöras och vara redo att användas för nya intentioner. 

Månljus
Placera dina kristaller i månljuset, särskilt under fullmånen när energin är som starkast. Lägg dina kristaller på fönsterbrädan eller utomhus i en skål. Nymånen står för en nystart, medan fullmånen står för att släppa taget och slutföra.

Vatten
Du kan rena dina kristaller genom att skölja dem under rinnande vatten. Tänk på att vissa kristaller inte ska renas i vatten eftersom det kan skada kristallen. Exempel på kristaller som inte bör renas i vatten är Selenit, Malakit, Lapis Lazuli, Hematit med flera.