Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Kristallsmycken

Kristallsmycken för sommaren

Nu när sommaren är här och solen skiner härligt på oss, är det dags att plocka fram de vackra kristallsmyckena. Kristaller är inte bara vackra att titta på, de anses även ha healing- och energigivande egenskaper som kan hjälpa oss att balansera vår kropp, sinne och själ.

Kristallsmycken kommer i alla möjliga former och färger, vilket gör det lätt att hitta ett smycke som passar just din personliga stil. En favorit är de vackra ametisthalsbanden som anses ha en lugnande effekt och kan hjälpa till att balansera våra känslor och tankar. Det är ett perfekt smycke att bära när man behöver lite extra healing och harmoni i sitt liv.

Citrin är en annan populär kristall som passar perfekt för sommaren. Dess vackra gula färg påminner om solen, vilket får oss att känna energi och en glädje.

För de som älskar färgglada smycken är regnbågsmånsten sten ett utmärkt val. Med sina olika färger i en och samma sten symboliserar den mångfald och harmoni. Fluorit sägs också stärka vår intuition och hjälpa oss att ta kloka beslut i livet.

Så varför inte piffa upp sommargarderoben med några vackra kristallsmycken? Ge dig själv eller någon du älskar en fin present i form av ett vackert kristallsmycke och låt dess magi följa med dig genom sommaren.

Hitta ditt nya sommarsmycke här!