Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Kristallhealing med ädelstenar

Kristallhealing

Vad är kristallhealing och hur fungerar det?

Kristallhealing är en uråldrig metod där man använder kristaller för att balansera, harmonisera och läka kropp, sinne och själ. Genom att placera eller hålla kristaller på olika delar av kroppen sägs det att energiflödet kan förbättras och blockeringar kan lösas upp.

Men vad är det egentligen och hur fungerar det?
Kristallhealing är en holistisk metod som hävdar att olika typer av kristaller har olika energifrekvenser som kan påverka energiflödet i kroppen på olika sätt. Detta är baserat på idén om att kroppen är omgiven av ett energifält eller aura, och att obalanser i detta fält kan leda till fysiska, emotionella eller mentala problem. Under en kristallhealingsession kan en terapeut placera eller hålla olika typer av kristaller på eller runt klientens kropp. Detta görs med syftet att stimulera energiflödet, rensa negativ energi och ge läkning på alla nivåer. Det finns också många som praktiserar kristallhealing på sig själva genom att bära eller meditera med kristaller.

Hur fungerar kristallhealing?
Trots att kristallhealing inte har någon vetenskaplig grund och inte är bevisad av traditionell medicin, finns det många som upplever positiva effekter av det. Det sägs att kristallhealing fungerar genom att de olika energifrekvenserna i kristallerna interagerar med kroppens egna energifält, vilket i sin tur kan påverka vår hälsa och välbefinnande. Vissa tror att kristaller kan absorbera, transformera eller avleda negativ energi, medan andra tror att de kan fungera som kanaler för att överföra healingenergi till kroppen.

Kristallhealing är en fascinerande metod som har lockat människor över hela världen i århundraden. Oavsett om man tror på dess effektivitet eller inte, finns det ingen tvekan om att många människor upplever positiva resultat av kristallhealing i form av ökat välbefinnande, minskad stress och förbättrad sinnesfrid. Som med alla former av alternativ medicin är det dock viktigt att vara medveten om att kristallhealing inte är vetenskapligt bevisad och inte bör ersätta traditionell medicinsk vård vid allvarliga hälsoproblem. Det är alltid klokt att rådgöra med en legitimerad hälso- eller sjukvårdspersonal innan man utforskar nya behandlingsmetoder.