Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Kristaller

Kristallformer

Här kan du läsa mer on kristallers former, deras betydelser och hur du kan använda dig utav de.

Trumlade Kristaller

Trumlade kristaller är kristaller som har polerats för hand eller i en maskin för att få en slät och fin yta. Det är den bästa kristallformen att använda när du vill ha med kristallen i väskan eller fickan.

Råa Kristaller
De flesta råa kristaller är helt orörda och kommer direkt från naturen utan att behandlas eller poleras (vissa råa kristaller behandlas med topplack för att inte smula sönder).

Cuddle Kristaller
Cuddle är kristaller som har polerats för hand eller i en maskin för att få en rund eller oval form och det gör att den är extra skön att hålla i.

Palmstone / Handsten
Palmstone är polerade för att få en form som ska vara bekväma att hålla i handen. Den är perfekta att använda när du mediterar eller under healing.

Spetsar / Torn 
Kristallspetsar kan vara både naturliga och slipade. De är fina att ha som inredning och de kan sprida underbar energi. Kristallspetsar används ofta inom healing. När spetsen riktas från kroppen sägs det att den drar ut energi och när den riktas vänd mot kroppen sägs den dra in energi.

Hjärta
Hjärtformade kristaller har en mjuk och kraftfull energi i sig. De är formade som ett hjärta för att du ska komma ihåg hur älskad och stark du är.

Kluster
Kristallkluster växer naturlig i naturen och kan därför variera en del i utseende. Det kallas kluster när flera kristallspetsar sitter i samma kristall, spetsarna kan vara små, stora eller blandat. Kluster vibrerar på höga nivåer och utstrålar energi i omgivningen.

Klot
Kristallklot har blivit polerade till en rund form vilket gör att energin sprider sig i alla riktningar. Den påminner dig om att du är connectad till alla energier runt omkring dig.