Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Kristaller och dess färger

Har kristallernas färg betydelse?

Vi kommer gå igenom färgernas betydelse!

I detta blogginlägg ska vi gå igenom hur kristallernas färger kan påverka oss. Varje kristall har en unik färg och denna färg är resultatet av olika mineraler och kemiska föreningar som finns i kristallen.

Dessa färger kan vara allt från klar och genomskinlig till djupblå, rosa, grönt eller lila. Varje färg har sin egen energi och påverkan på vårt sinne och kropp. Till exempel anses röda kristaller som röd jaspis eller granat vara energigivande och stimulerande, medan blå kristaller som akvamarin eller blå topas kan ha en lugnande och avslappnande effekt. Gröna kristaller, såsom jade eller grön aventurin, associeras ofta med hjärtchakrat och används för att ge känslor av kärlek, harmoni och balans. Rosa kristaller, såsom kunzit och rosenkvarts, är också kopplade till hjärtchakrat och anses ge kärlek, medkänsla och emotionell läkning. Likaså är lila kristaller som ametist eller lila fluorit kopplade till det tredje ögat och kronchakrat och används för intuition, andlig medvetenhet och lugn. Varje färgs specifika egenskaper kan hjälpa oss att balansera våra energicentra och främja välbefinnande på alla nivåer.

Det bästa sättet att välja en kristall är att lyssna på ditt hjärta och välja den som du drar dig mest till. Kristaller är kraftfulla verktyg för självreflektion, healing och transformation, och deras färg kan vara en vägledning på vår inre resa. Sammanfattningsvis är kristallernas färg en viktig aspekt av deras energi och påverkan på oss. Genom att förstå och använda sig av färgernas betydelse kan vi dra nytta av kristallernas helande kraft och skapa balans och harmoni i våra liv.

Hitta dina nya kristaller här.