Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Ametist Kluster kristaller för sömn

Kristaller för bättre sömn

Vi får ofta frågan om det finns kristaller som kan ge bättre sömn och vilka kristaller som är bra att ha i sovrummet.

I detta blogginlägget kommer vi gå igenom vilka kristaller som passar i sovrummet och vilka kristaller som sägs förbättra sömn.

Gör ditt sovrum till en härlig plats där du kan känna lugn, landa och ladda din energi med hjälp av kristaller. Både lila och blåa kristaller sägs ge lugn och harmoni. 

Vi har några olika kristaller som passar bra i sovrummet för att få en lugn energi när man ska gå och lägga sig och för att vakna upp till härliga energier.

Blå Kalcit är en lugnande och avkopplande kristall som kan används för god sömn. Ha den nära dig när du ska sova eller när du behöver slappna av. Den sägs vara den perfekta kristallen att hålla i när du har mycket oroliga tankar.

Ametist är en av de mest populära kristallerna. Den är känd för sin underbara lila färg och sina lugnande och avslappnade egenskaper. Ametist är en fin kristall att meditera med och komma ner i varv. Du kan placera din ametist på sängbordet, det sägs kunna hjälpa dig att sova bättre. 

Selenit är en fantastisk kristall som har en ljus och renande energi. Den sägs kunna rena rummet och få in lugna och bra energier i rummet. 

Det finns olika sätt att förvara sina kristaller i sovrummet. En del gillar att ha kristallen under kudden, några tycker om att ha kristaller på nattduksbordet, det är helt upp till var och en hur man vill använda sina kristaller. Var kreativ och gör det som passar dig bäst!

Att ha kristaller i sovrummet kan skapa en fridfull och avslappnad atmosfär som ger bättre sömn men kom ihåg att kristaller inte ersätter professionell medicinsk eller psykologisk hjälp, men de kan vara ett användbart verktyg.