FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

En bra miljö vid nattuksbordet med ljus, växter och kristaller.

Tips på kristaller som kan ge lugn & förbättra sömn!

Här är några av de bästa kristallerna för att förbättra sömn och ge lugn!

I en värld som ständigt är uppkopplad och i rörelse kan det vara svårt att hitta lugn. Sömnen är viktigt för vårt välmående, men stress och oro kan göra det svårt att koppla av och sova bra. Det finns kristaller som kan hjälpa oss att skapa en lugn och avslappnad atmosfär som kan förbättra sömn.

Ametist är en av de mest populära kristallerna för sömn och avslappning. Dess lugnande energi sägs kunna lugna sinnet och ge en djup och återhämtande sömn.

Akvamarin är en super fin kristall som sägs ge lugn och skydd. En perfekt kristall att ha bredvid dig när du vill känna harmoni och för att lyssna inåt.

Blå Kalcit är en lugnande och avkopplande kristall som kan används för god sömn. Den sägs vara den perfekta kristallen att hålla i när du har mycket oroliga tankar.

Blå Karibisk Kalcit är super kristall som kan hjälpa dig att bli lugn och slappna av. Det är en hög vibrerande kristall som kan hjälpa dig att bli medveten.

Selenit är en kraftfull sten för att rena och lugna ens energi. Dess närvaro i sovrummet sägs kunna skapa en fridfull atmosfär som ger avkoppling och förbättra sömn.

Svart Obsidian är en kristall som har en lugn och balanserande energi, den kan hjälpa dig att släppa taget om det som håller dig tillbaka. Det är en beskyddande kristall som håller dig grundad.

Att ha dessa kristaller i sovrummet, på nattduksbordet eller under kudden kan hjälpa för att skapa en fridfull och avslappnad atmosfär som ger bättre sömn och lugn. Kom ihåg att kristaller inte ersätter professionell medicinsk eller psykologisk hjälp, men de kan vara ett användbart verktyg.

Varukorg