Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Kristaller efter intention

Kristaller efter intention

Att ha en intention när man använder kristaller kan hjälpa oss att fokusera på vad vi vill uppnå. Genom att sätta en intention innan vi använder en kristall kan vi skapa en starkare koppling till dess energi och maximera dess potential.

När det gäller att använda kristaller för intentioner finns det många metoder och tekniker att utforska. En vanlig metod är att sätta en intention genom att hålla kristallen i handen och visualisera det man önskar uppnå. Det kan vara allt från att attrahera kärlek och harmoni till att öka självförtroendet eller främja hälsa och välbefinnande.

Att använda kristaller med intention kan vara en kraftfullt och meningsfullt för att skapa positiva förändringar i ens liv. Genom att vara medveten om våra intentioner och fokusera på det vi vill uppnå kan vi dra nytta av kristallernas magiska energi och stärka vår egen intention att manifestera det vi önskar.

Om du är nyfiken på att utforska kristaller och deras potential för intentioner, rekommenderar jag att du experimenterar med olika kristaller och uppmärksammar hur de påverkar dig. Börja med att sätta en intention och hålla den i fokus när du använder kristallen, och var öppen för att uppleva dess effekter på din energi och välbefinnande.

Tips på kristaller efter intention:

Kärlek 
Rosenkvarts, Grön Aventurin

Lugn 
Ametist, Blå Kalcit

Manifestation 
Citrin, Grön Aventurin, Grön Kalcit

Fokus
Bergkristall, Fluorit 

Kreativitet 
Karneol, Fluorit 

Självförtroende
Karneol, Tigeröga, Röd Jaspis 

Nystart
Regnbågsmånsten, Howlit 

Hitta din nya kristall här!