Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Ametist kluster kristaller

Vad är kristaller?

Vad är kristaller och hur använder jag dom?

Under tusentals år har vi människor använt oss av kristaller som ett verktyg för healing och skydd. Kristaller vibrerar med en viss frekvens vilket är det som ger kristallen dess energi och unika egenskaper.

“Kristaller består av olika element eller föreningar, som våra kroppar reagerar olika på”. “Kristaller är mineraler som innehåller energi, och eftersom vi människor är uppbyggda av energi kan vi byta energi med kristallen när vi arbetar med den.”

- Sonali Saujani, Kristallmästare

Kristaller kan användas som en påminnelse om saker du behöver jobba med. De kan användas som ett verktyg för att hjälpa dig att nå dina mål och göra positiva förändringar inom olika områden i ditt liv. Oavsett om du vill göra en positiv förändring inom ditt liv eller släppa taget om saker som håller dig tillbaka kan kristaller vara ett stöd för detta. Det ger dig något att komma tillbaka till när du behöver en påminnelse om dina intentioner och mål. Oavsett vad du arbetar med kan kristaller används som ett verktyg för att hjälpa dig att nå dit.

Ju mer du arbetar med kristaller, desto roligare är det att hitta sätt att införa dem i alla aspekter av ditt liv.

Hitta dina nya favorit kristaller här.