Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Här kan man köpa kristaller hos Shine Crystals

Här kan man köpa kristaller & smycken

Hos oss på Shine Crystals kan du hitta fantastiska kristaller & smycken!

Kristaller och stenar är ett perfekt verktyg att använda
för att boosta dig själv till att bli ditt bästa jag. Köpa kristaller hos Shine Crystals

Alla kristaller har olika egenskaper och energier.
Här kommer de kristaller som är populära att använda för att bli ditt bästa jag.

Rosenkvarts - Self-love
Karneol - Självförtroende
Bergkristall - Fokus
Ametist - Lugn
Citrin - Glädje

Det är enkelt att använda kristaller. När du köpt din första kristall kan du rena den för att sedan sätta en intention på kristallen. Om du t.ex. har en Rosenkvarts och vill känna extra kärlek till dig själv kan du sätta en intention på det. En intention är som ett mål eller en önskning som du kan använda tillsammans med kristallen. När du har med dig eller har kristallen nära dig kan du bli påmind om intuitionen du satte på kristallen.

Du kan ha med dig din kristall i fickan, väskan eller bara hålla i handen. Vi har även kristallsmycken som är enkelt att använda för att alltid ha kristallen nära sig och även för att det är fint med smycken.

En lugnande kristall passar bra att ha i sovrummet eller använda vid meditation. Medan en annan kristall kan hjälpa dig att fokusera bättre på jobbet. Känn efter vilken kristall du tycker om och vad för egenskaper du är ute efter. 

Kom ihåg att du alltid kan köpa en kristall bara för att tycker är fin eller bara för att du tycker den passar hemma hos dig, du behöver inte gå efter egenskaperna om du inte vill det. Det är det som är så fantastiskt med kristaller, att det finns inga rätt eller fel. DU kan göra precis vad det är DU känner för.

Vill du lära dig mer om kristaller kan du köpa vår kristallguide, där har vi samlat information och tips om hur du kan använda dina kristaller som ett verktyg för att må bättre! 

Det är en e-bok där du kan läsa om: Lära sig om Kristaller och Stenar
Vad kristaller är
Kristallers egenskaper
Hur du kan använda dina kristaller
Hur du kan välja dina kristaller
Hur du kan ladda & rena dina kristaller
Kristallers former
Månadsstenar
Kristaller för chakra 

Är du intresserad utav att hitta dina första kristaller? Då kan du besöka vår hemsida www.shinecrystals.se eller besöka vår butik i Halmstad på Laholmsvägen 50.