Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Gua Sha

Hur använder man Gua Sha?

Gua sha är en uråldrig traditionell kinesisk metod för att främja cirkulation och lösa upp spänningar. I många år har denna metod använts för att förbättra hudens hälsa och ge en naturlig lyster. Om du är nyfiken på att prova gua sha hemma, här är några tips om hur du kan använda det på rätt sätt:

  1. Förbered din hud: Innan du börjar använda gua sha, se till att din hud är ren och återfuktad. Du kan använda en ansiktsolja eller serum för att ge en smidig yta för verktyget att glida över.

  2. Börja med en mild pressning: Börja med att försiktigt pressa gua sha-verktyget mot huden och se till att använd ett milt och lätt tryck för att undvika att skada huden.

  3. Använd en vinkel: När du använder gua sha, håll verktyget i en vinkel på ca 15 grader mot huden. Detta hjälper till att främja cirkulationen och lösa upp spänningar på ett effektivt sätt.

  4. Gör långa drag: Använd gua sha med långa, jämna drag över huden. Du kan börja från mitten av ansiktet och arbeta dig utåt för att stimulera dränering och minska svullnad.

  5. Var försiktig runt känsliga områden: Undvik att använda gua sha på känsliga områden som runt ögonen och på halsen. Använd istället verktyget på kinder och käklinjen där huden är lite tjockare.

  6. Var konsekvent: För att se verkliga resultat är det viktigt att vara konsekvent med din gua sha-rutin. Använd verktyget några gånger i veckan för att uppnå bästa resultat.

Gua sha är ett fantastiskt verktyg för att främja hälsosam hud och ge en naturlig lyster. Genom att följa dessa enkla tips kan du börja njuta av alla fördelar av denna uråldriga traditionella metod hemma. Var noga med att investera i ett högkvalitativt gua sha-verktyg för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat. Lycka till!