Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Ametist halsband kristaller

Våra 10 favorit kristaller

Vi använder oss utav kristaller & smycken dagligen, här är 10 av våra favorit kristaller just nu!

Regnbågsmånsten
Kristallen för nystart, flow och nuet. 
Jag tycker om att använda Regnbågsmånsten som smycke, både som halsband och som armband. Det som är häftigt med Regnbågsmånsten är att man den lyser blått i olika vinklar.

Rosenkvarts
Kristallen för kärlek, självkärlek och förtroende.
Rosenkvarts har alltid varit en av mina favorit kristaller sen jag började med kristaller. Jag brukar ha med en trumlad rosenkvarts i fickan för extra självkärlek.

Ametist
Kristallen för lugn, avslappning och balans.
Ametist har en så otroligt fin färg och den är så fantastisk med sina egenskaper. Jag brukar ha på mig eller med mig en ametist för att påminna mig själv om att hålla mig lugn.

Selenit
Kristallen för energi, ärlighet och möjligheter.
Fun fact är att jag har över 10st selenit kristaller i olika former. Jag har fyra olika storlekar på Selenit torn hemma, en av de är en lampa i Selenit som jag har tänt dagligen. Selenit sägs även rena andra kristaller och energier i hemmet.

Fluorit
Kristallen för fokus, motivation och stöd.
Fluorit är en så otroligt fin kristall, just denna på bilden är Regnbågsfluorit. Fluorit finns i många olika färger och jag tycker de är så himla häftiga.

Labradorit
Kristallen för kraft, grundning och medvetenhet.
Labradorit är en otrolig kristall som oftast har blått flash i sig. Man kan vrida Labradorit i olika vinkar och få fram blå, gul eller lila färg, hur häftigt är inte det? 

Bergkristall
Kristallen för fokus, klarhet och manifestation.
Bergkristall är en av de kristallerna jag använder mig utav mest, både som en trumlad kristall men också som smycken, jag brukar ha på mig Bergkristall som armband och halsband. En av mina favorit former av Bergkristall är kluster, de är så coola. Man brukar även kunna hitta regnbågar i Bergkristall vilket är så häftigt.

Karneol
Kristallen för styrka, självförtroende och kraft.
Karneol är en kristall jag brukar använda när jag känner att jag behöver extra stryka och självförtroende. Varje gång jag ser min Karneol så tänker jag på kraft vilket gör att den boostar mig för att våga följa mina drömmar och göra det jag vill.

Pyrit
Kristallen för framgång, moneyflow och välmående.
Pyrit är en av mina absoluta favorit kristaller, den är fantastiskt hur den glittrar i guld. Jag brukar ha med mig en pyrit i fickan för framgång och lycka.

Grön Aventurin
Kristallen för framgång, lycka och hälsa.
Grön Aventurin är en otrolig kristall, den gröna färgen är så fin och den har super fina egenskaper. Kristallen som jag använder när jag vill boosta min hälsa.